fbpx

Pyörätuolille soveltuvat ajoneuvovarusteluratkaisut ovat erittäin tärkeitä kaikille pyörätuolia käyttäville henkilöille. Suomessa on tarjolla useita erilaisia ratkaisuja, joista yksi tunnetuimmista ja luotetuimmista on Tamlans. Tamlans on suomalainen yritys, joka on erikoistunut pyörätuolivelhojen valmistukseen ja myyntiin. Heidän tarjontaansa kuuluu niin manuaalisia kuin sähkökäyttöisiä pyörätuolijärjestelmiä sekä erilaisia turvallisuus- ja mukavuusvarusteita.

Tamlansin pyörätuolikelkat tarjoavat erinomaista mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä pyörätuolia käyttäville henkilöille. Ne on suunniteltu erityisesti pohjoisen olosuhteisiin, joten ne kestävät hyvin kylmiä talvia ja vaihtelevia sääolosuhteita. Pyörätuolikelkoissa on myös monia erilaisia varusteluvaihtoehtoja, joten ne voidaan räätälöidä jokaisen käyttäjän tarpeiden mukaan.

Lisäksi Tamlansin valikoimaan kuuluu myös erilaisia apuvälineitä ja varusteita pyörätuoliin, kuten noustavat pyörätuolirampit ja pyörätuolin nostajat. Näiden avulla pyörätuolin käyttäjä voi helposti siirtyä ajoneuvoon ja pois siitä. Tamlans tarjoaa myös monenlaisia lisävarusteita, kuten turvakaiteita ja istuinsuojia, jotka tekevät matkanteosta entistä turvallisempaa ja mukavampaa.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.