fbpx

Pyörätuolille soveltuvien ajoneuvovarusteluiden tarjoaminen on tärkeää, jotta liikuntarajoitteiset henkilöt voivat liikkua itsenäisesti ja esteettömästi. Tamlans on suomalainen yritys, joka erikoistuu juuri tällaisten ajoneuvovarusteluiden valmistukseen ja myyntiin. Heidän valikoimastaan löytyy laaja valikoima erilaisia varusteluja, joilla ajoneuvot voidaan muokata pyörätuolille soveltuviksi.

Tamlans tarjoaa pyörätuoliliftoja, jotka mahdollistavat pyörätuolilla liikkuvien henkilöiden helpon nousun ja laskun ajoneuvoon. Liftit voivat olla joko takaovessa tai sivuliukuovessa sijaitsevia, ja ne on suunniteltu kestämään raskasta käyttöä ja vaihtelevia sääolosuhteita. Lisäksi Tamlans tarjoaa erilaisia kiinnitysvaihtoehtoja, jotka tukevat pyörätuolia ja varmistavat sen turvallisen kuljetuksen ajoneuvossa.

Tamlansin valikoimasta löytyy myös erilaisia tilaratkaisuja, jotka mahdollistavat pyörätuolin helpon liikkumisen ajoneuvossa. Esimerkiksi tilava lattiamuotoilu ja liukumattomat pintamateriaalit auttavat pyörätuolin käyttäjiä liikkumaan esteettömästi ajoneuvon sisällä. Lisäksi Tamlans tarjoaa erilaisia turvavarusteita, kuten turvavaljaita ja turvapuomistoja, jotka lisäävät matkustajien turvallisuutta.

Jotta pyörätuolilla liikkuminen olisi mahdollisimman helppoa, Tamlans tarjoaa myös erilaisia avustavaa teknologiaa, kuten automaattisia liukukiskojärjestelmiä. Nämä järjestelmät helpottavat pyörätuolin siirtymistä ajoneuvoon ja sen ulkopuolelle. Lisäksi Tamlans tarjoaa erilaisia avustavia ohjausjärjestelmiä, jotka mahdollistavat pyörätuolilla liikkuvien henkilöiden itsenäisen ajamisen ja ohjaamisen ajoneuvossa.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.