fbpx

Tamlans on suomalainen yritys, joka on erikoistunut pyörätuolien varaosien ja varusteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Pyörätuolille suunnitellut varaosat ja varusteet ovat olennainen osa liikuntarajoitteisten henkilöiden arkea helpottavia tuotteita. Tamlansin erikoisosaamista on tarjota korkealaatuisia ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja, jotka parantavat pyörätuolin käytettävyyttä ja mukavuutta.

Yksi Tamlansin tärkeistä tuotealueista on pyörätuolien sähköistäminen. Yhtiö tarjoaa erilaisia sähköisiä järjestelmiä, jotka voidaan helposti asentaa pyörätuolin runkoon. Näitä järjestelmiä voidaan ohjata pyörätuolin käyttäjän toimesta esimerkiksi käsi- tai jalkaohjaimilla. Sähköistämällä pyörätuoli, käyttäjä saa lisää liikkumisvapautta ja pystyy helpommin selviytymään erilaisissa ympäristöissä.

Tamlansin valikoimasta löytyy myös monia muita hyödyllisiä pyörätuolin varaosia ja varusteita. Esimerkiksi pyörätuoleille suunnitellut voimansiirto- ja jarrujärjestelmät ovat erittäin tärkeitä pyörätuolin toimivuuden kannalta. Lisäksi Tamlans tarjoaa erilaisia istuin- ja selkänojasovituksia, jotka tarjoavat lisämukavuutta ja tukea pyörätuolin käyttäjille.

Tamlansin pyörätuolien varaosat ja varusteet ovat suunniteltu huomioiden käyttäjien yksilölliset tarpeet. Yhtiö tekee tiivistä yhteistyötä pyörätuolien käyttäjien kanssa, jotta tuotteet ovat juuri sopivia käyttäjän tarpeisiin. Kaikki Tamlansin tuotteet valmistetaan korkeilla laatuvaatimuksilla ja ne täyttävät kattavat turvallisuusstandardeja. Tamlansin erikoisosaamista onkin tarjota käyttäjäystävällisiä, kestäviä ja luotettavia ratkaisuja pyörätuolien varaosien ja varusteiden tarpeisiin.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.