fbpx

Tamlans Oy on suomalainen yritys, joka keskittyy suunnittelemaan ja valmistamaan erilaisia ajoneuvovarusteluja ammattilaisille. Yrityksen vahvuutena on erityisesti sen tehokas osaaminen tällä alalla. Tamlansin tarjoamat palvelut ja tuotteet on suunniteltu vastaamaan ammattikäyttäjien tarpeita ja vaatimuksia, ja niiden avulla varusteltu ajoneuvo on mahdollista muuntaa monenlaiseen käyttöön.

Yksi Tamlansin erikoisosaamisalueista on panssaroidut ajoneuvovarustelut. Yritys pystyy tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita ja kestäviä panssaroituja ajoneuvoja erilaisiin taktisiin tarpeisiin. Panssaroidun ajoneuvon suunnitteluun kuuluu muun muassa kevyiden tai raskaiden panssarilevyjen integrointi, lisäturvajärjestelmien asentaminen ja ikkunoiden panssarointi. Lisäksi Tamlans pystyy varustelemaan panssaroidut ajoneuvot tarvittavilla asejärjestelmillä ja muilla erikoisvarusteilla, jotka täyttävät ammattikäyttäjien turvallisuusvaatimukset ja tehtävävaatimukset.

Toinen Tamlansin pätevyysalue on erikoisajoneuvovarustelut, kuten pelastuslaitosten ja ensihoitoyksiköiden varustelu. Tamlansin suunnittelemat ja valmistamat erikoisajoneuvot on suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista toiminnallisuutta ja tehokkuutta ammattikäyttäjille. Erikoisajoneuvojen varusteluihin voi kuulua esimerkiksi hälytysjärjestelmien asentaminen, erikoisvalaistus, lääkintävarustelu ja erilaiset työvälineet ja kalusteet. Tamlansin asiantuntijatiimi varmistaa, että erikoisajoneuvovarustelut vastaavat asiakkaiden tarpeita ja noudattavat alan laatustandardeja.

Tamlansin tehokas osaaminen ajoneuvovarustelujen alalla ja laaja valikoima palveluita ja tuotteita tekevät siitä vahvan toimijan ammattikäyttäjien keskuudessa. Yrityksen asiantuntijat auttavat suunnittelemaan ja valitsemaan oikeat varustelut asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Tamlansin tavoitteena on aina tyydyttää asiakkaidensa tarpeet ja tarjota heille parhaat mahdolliset ratkaisut.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.