fbpx

Tamlans on johtava yritys, joka tarjoaa edistyksellisiä turvaratkaisuja kuljetuskalustolle. Yritys erikoistuu uusimpien teknologioiden käyttöönottoon, jotta varmistetaan kuljetuskaluston turvallisuus ja tehokkuus. Tamlansin Advanced Safety Solutions -ratkaisut tarjoavat lukuisia etuja, kuten paremman kuljettajan ja matkustajan turvallisuuden, lisääntyneen kuljetuskapasiteetin ja tehokkaamman ajoneuvojen hallinnan.

Yksi Tamlansin tarjoamista turvaratkaisuista on Collision Avoidance System (CAS), joka auttaa kuljettajaa välttämään törmäyksiä. CAS käyttää edistyksellistä tutkateknologiaa ja antureita tunnistaakseen esteet ja hälyttää kuljettajaa mahdollisista vaaroista. Järjestelmä voi myös suorittaa hätäjarrutuksen automaattisesti, jos törmäys on välttämätön. Tämä auttaa vähentämään onnettomuuksia ja loukkaantumisia, mikä taas säästää yritykselle rahaa ja mainetta.

Toinen Tamlansin ratkaisu on Mobileye ADAS (Advanced Driver Assistance System), joka tarjoaa kuljettajalle erilaisia ​​avustavia toimintoja. Näihin kuuluvat esimerkiksi kaistavahti, joka varoittaa kuljettajaa jos poikkeaa kaistaltaan, ja törmäyksen varoitusjärjestelmä, joka tunnistaa muita ajoneuvoja ja estää törmäyksiä. Mobileye ADAS parantaa merkittävästi kuljettajan reagointiaikoja ja auttaa vähentämään epäonnistuneita ohituksia ja kolareita, mikä parantaa kuljetuskaluston yleistä turvallisuutta ja vähentää yrityksen vahinkokustannuksia.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.