fbpx

Tamlans tuo markkinoille uutuustuotteita

Tarjoamme nykyisin kattavat autovarustelupalvelut asiakkaillemme yleisvarusteluista aina vaativimpiin tarpeisiin. Uskallammekin sanoa, että tuotetarjontamme on markkinoiden laajin. Tavoitteenamme on vastata asiakkaiden varustelutarpeisiin parhaimmalla mahdollisella ammattitaidolla.

Tamlans on ISO9001-sertifioitu yritys ja Suomen ensimmäinen autotehtaan PremiumPartner-tason saavuttanut varustelija. Kumppanuusohjelmamme autotehtaiden kannalta edellyttävät pitämään varusteluidemme laadun korkeimmalla mahdollisella tasolla.

Sähkövarusteluiden merkitys on ja tulee olemaan auton toiminnan ja turvallisuuden kannalta tärkeämpää, kuin ikinä ennen. Olemme erikoistuneet sähköautovarustelujen erityisvaatimuksiin.

Yleisvarustelut ovat aina kuuluneet toimintaamme, vaikka yrityksemme tunnetaan kotimaassa paremmin henkilökuljetus- ja pelastusajoneuvotuotteistaan. 20 vuoden aikana olemme toimittaneet erikoisvarusteltuja autoja ympäri maailman. Kaukaisimmat vientimaat ovat Meksiko ja Australia. Tämä on avannut meille mahdollisuuden tutustua eri maiden korinrakennusratkaisuihin ja haluammekin nyt tarjota näistä parhaat ratkaisut asiakkaidemme käyttöön.

Vuosien aikana olemme neuvotelleet maailmalta tuote-edustuksia, jotka ovat nyt ensimmäistä kertaa saatavilla Suomessa.

Tutustu autovarustelu-puolen uusilla sivuillamme laajaan tuotetarjontaan, jossa on laadukkaiden perusvarustelujen lisäksi tarjolla paljon uutta!

https://www.tamlans.fi/autovarustelu/

 

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.