fbpx

 

 

 

 

 

 

Mercedes-Benz VanPartner on Mercedes-Benzin pakettiautojen päällirakentajien korkein kumppaniohjelma.

Kumppaniohjelman avulla Mercedes-Benz ​​tukee konversiokumppaneitaan maailmanlaajuisesti ratkaisujensa markkinoinnissa ja tarjoaa näin loppuasiakkaille suurempaa läpinäkyvyyttä räätälöityjen korirakennusratkaisujen etsimisessä.

Päällirakentajien kumppaniohjelmassa Mercedes-Benz tekee tiivistä yhteistyötä korirakentajien kanssa, avaten heille uusia mahdollisuuksia asemoitua markkinoille Mercedes-Benzin virallisina kumppaneina.

Sertifioinnin vaatimuksena kumppanin tulee täyttää Mercedes-Benz Vansin sertifioiduille päällirakentajille asetettujen yksilöllisten koriratkaisujen vaatimukset laadun, myynnin, suunnittelun, tekniikan ja huoltopalveluiden osa-alueilla.

25-vuotis juhlavuottaan viettävä Oy Tamlans Ab on jo aiemmin saanut Volkswagenin Premium Partner sertifioinnin ensimmäisenä korirakentajana Suomessa. Nyt saatu tunnustus Mercedes-Benziltä on niin ikään ensimmäinen laatuaan henkilökuljetuskategoriassa saavutettu sertifiointi Suomessa.

Tamlansin hallituksen puheenjohtaja Kari Ojala pitää nyt saatua Mercedes-Benz VanPartner -sertifiointia arvokkaana tunnustuksena pitkäjänteisestä ja laadukkaasta työstä:

– Mercedes tuotteet ja etenkin Veho Group yhteistyö on yhtä vanha, kuin itse yrityskin eli 25 vuotias. Alusta asti johtoajatuksena on ollut tarjota alan parhaita ratkaisuja parhaimmille ja suosituimmille ajoneuvoalustoille. Nyt saavutettu kumppanistatus takaa asiakkaillemme sen, että meillä on aina kulloinkin paras tietämys Mercedes hyötyajoneuvojen teknisistä ratkaisuista ja niin maahantuojan, kuin autotehtaankin tuki.

– Haluamme kiittää Maahantuoja Veho Group Oy:ta ja Mercedes-Benz Group AG:ta hyvästä ja pitkään jatkuneesta yhteistyöstä ja tietenkin asiakkaitamme siitä, että olemme saaneet toimittaa näitäkin tuotteita jo neljännesvuosisadan ajan. Henkilökunnalle erityiskiitos jatkuvasta halusta kehittyä työssään ja oppia uutta.

Tamlansilla on 25 vuoden kokemus globaalista ajoneuvovarustelusta. Olemme varustelleet ammattilaisten käyttämiä hyötyajoneuvoja, kuten takseja ja pikkubusseja, sekä hälytysajoneuvoja vuodesta 1998 lähtien. Varustelemme ajoneuvoja asiakkaan kuljetustarpeiden mukaan. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti ja suunnittelemme ajoneuvon yhteistyössä asiakkaan kanssa vastaamaan jokaisen asiakkaan omia kuljetustarpeita.

 

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.