fbpx

 

Esteettömyys ja mukavuus pienissä hyötyajoneuvoissa

Esteettömyys on nykypäivän liikenteessä avainasemassa, ja me Tamlansilla olemme omistautuneet tarjoamaan ratkaisuja, jotka tekevät jokaisen matkan sujuvaksi ja vaivattomaksi. Pienet hyötyajoneuvomme on suunniteltu vastaamaan erityisesti liikuntarajoitteisten ja muiden erityistarpeiden matkustajien vaatimuksiin. Jokainen yksityiskohta, aina sisäänkäynnin leveydestä istuimien ergonomiaan, on huolellisesti mietitty ja toteutettu asiakkaidemme parhaaksi.

Laadukas varustelu näkyy ajoneuvojemme jokaisessa osa-alueessa. Käytämme ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja ja viimeisintä teknologiaa, jotta matkustusmukavuus ja turvallisuus ovat taattuja. Meidän pikakiinnitteinen istuinjärjestelmämme on esimerkki innovaatiosta, joka yhdistää käytännöllisyyden ja mukavuuden, mahdollistaen nopeat muutokset ajoneuvon sisätiloissa tarpeen mukaan.

Yksilölliset ratkaisut kuljetustarpeisiin

Kun kyse on ajoneuvojen varustelusta, ymmärrämme, että jokainen asiakas on yksilöllinen ja jokaisella on omat erityiset kuljetustarpeensa. Tästä syystä olemme sitoutuneet tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun toiveitasi ja vaatimuksiasi. Yhteistyössä asiakkaan kanssa suunnittelemme ja toteutamme ajoneuvon, joka palvelee optimaalisesti käyttötarkoitustaan.

Meidän asiantuntijatiimimme on valmiina kuuntelemaan toiveitasi ja tarjoamaan parhaat mahdolliset varusteluvaihtoehdot. Olipa kyseessä sitten esteetön taksi, pikkubussi tai retkeilyajoneuvo, meillä on osaaminen ja kokemus luoda ajoneuvo, joka täyttää korkeimmatkin odotukset.

Laadun takeena sertifikaatit ja yhteistyökumppanit

Laatu on toimintamme ytimessä, ja se näkyy kaikessa mitä teemme. ISO 9001:2015 laatusertifikaatti ja Volkswagen AG:n Premium Partner -sertifikaatti ovat vain joitakin esimerkkejä sitoutumisestamme korkeaan laatuun. Nämä tunnustukset ovat osoitus siitä, että olemme alamme kärjessä ja että voimme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

Lisäksi olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen Mercedes-Benz Van Partner -sertifikaatin saanut yritys Suomessa. Tämä kertoo kyvystämme täyttää tiukat vaatimukset, jotka kattavat laadun, myynnin, suunnittelun, tekniikan ja huoltopalvelut. Yhteistyö maailman johtavien autotehtaiden kanssa mahdollistaa meille pääsyn parhaisiin korinrakennusratkaisuihin, joita voimme hyödyntää asiakkaidemme eduksi.

Ympäristötietoisuus ja tulevaisuuden ajoneuvot

Ympäristötietoisuus on tärkeä osa nykyaikaista liiketoimintaa, ja me Tamlansilla olemme ottaneet tämän huomioon kaikessa toiminnassamme. Sähköautojen yleistyessä olemme kehittäneet osaamistamme myös näiden ajoneuvojen varustelussa. Tarjoamme asiakkaillemme kestäviä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja, jotka eivät tingi laadusta tai suorituskyvystä.

Meidän tavoitteenamme on olla edelläkävijä autovarustelun alalla, ja siksi panostamme jatkuvasti uusien, innovatiivisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Tulevaisuuden ajoneuvot vaativat tulevaisuuden varusteluratkaisuja, ja me olemme valmiita vastaamaan tähän haasteeseen.

Asiakaspalvelu ja jälkimarkkinointi

Asiakaspalvelu on meille sydämen asia, ja haluamme varmistaa, että saat parasta mahdollista palvelua ennen, aikana ja jälkeen ajoneuvosi varustelun. Meidän kokenut tiimimme on aina valmiina auttamaan ja tarjoamaan tukea, jotta voit olla varma, että ajoneuvosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Tarjoamme kattavat huolto- ja tukipalvelut, jotka takaavat, että ajoneuvosi varustelu vastaa aina korkeimpia standardeja. Meidän jälkimarkkinointipalvelumme varmistavat, että saat nopeaa ja tehokasta apua kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ja huolenaiheisiin liittyen ajoneuvosi varusteluun.

 

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.