fbpx

Tamlans Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut räätälöityihin pyörätuolivaunuihin. Tarjoamme laajan valikoiman varusteluita ja lisäosia, jotka on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Pyörätuolivarustelut voivat sisältää esimerkiksi nostimet, turvavyöt, säädettävät istuimet ja tukikahvat, jotka tekevät pyörätuolista turvallisen ja mukavan käyttää.

Räätälöidyt pyörätuolivarustelut mahdollistavat liikkumisen ja osallistumisen erilaisiin aktiviteetteihin. Olipa kyseessä matkustaminen, vapaa-ajan harrastukset tai arkiset askareet, pyrimme tarjoamaan parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Pyörätuolivarusteluita voidaan myös mukauttaa erityistarpeisiin, kuten liikkumisesteisiin tai kehon toimintakykyyn liittyviin haasteisiin.

Tamlansin pyörätuolivarustelut täyttävät korkeat turvallisuusstandardit ja laatuvaatimukset. Käytämme vain laadukkaita materiaaleja ja komponentteja, jotta varustelut ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa neuvontaa ja tukea varusteluun liittyvissä kysymyksissä. Asiakkaan tyytyväisyys ja tarpeiden täyttäminen ovat meille ensisijaisen tärkeitä.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.