fbpx

Tamlans on Suomen johtavia ajoneuvojen varusteluratkaisujen tarjoajia. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia varusteita ja järjestelmiä erityisesti ammattikäyttöön tarkoitetuille ajoneuvoille. Olipa kyseessä sitten pakettiauto, ambulanssi tai paloauto, meiltä löytyy ratkaisu tarpeisiisi. Varusteluratkaisumme on suunniteltu kestämään vaativissa olosuhteissa ja täyttämään asiakkaan tarkat vaatimukset.

Palvelumme kattaa kaiken tarvittavan suunnittelusta ja asennuksesta aina huoltoon ja varaosiin. Meillä on oma tuotekehitysosasto, joka kehittää jatkuvasti uusia ja innovatiivisia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Lisäksi meillä on vahva yhteistyöverkosto maailman johtavien alan toimijoiden kanssa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut.

Tamlansin varusteluratkaisut ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään. Käytämme ainoastaan laadukkaita materiaaleja ja komponentteja, jotta varusteluratkaisumme ovat pitkäikäisiä ja toimintavarmoja. Tuotteemme täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset ja ne on testattu ja hyväksytty alan standardien mukaisesti. Voit siis luottaa siihen, että Tamlansin tarjoamat varusteet ovat luotettavia ja turvallisia käyttää.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.