fbpx

Monokokkirakenteinen moduulikori on turvallinen ja testattu monella tapaa.

Moduulikorinen ambulanssi on käynyt läpi laaduntarkastusohjelman muutostyön laadun sekä alkuperäiseen ajoneuvoon soveltuvuuden osalta. Teknisen tarkastuksen lisäksi autolla ajetaan vaativat ajokokeet, joissa tutkitaan muutetun ajoneuvon hallittavuutta, käsiteltävyyttä sekä liikenneturvallisuutta. Testit on suoritettu kuormitussimulaatioilla ja käytännön turvatesteillä eri tutkimuslaitoksissa.

Monokokki on EN 1789+A2 luokka B -standardin mukainen. Runko kestää korkeita kuormituksia ja säilyttää muotonsa, jopa törmäysten tai rullausten jälkeen. Runko on vahva ja kevyt. Tämä tarkoittaa hyvää kantavuutta ja pienempää polttoaineen kulutusta.

Volkswagen Amarok Tamlans Moduuli Ambulanssille on tehty intensiivisiä ajo-testejä, esim. 6 000 km:n ajo ympäri Venäjää ja Itä-Eurooppaa. Autoa on testattu myös yli 500 000 km pilottiasiakkaiden päivittäisissä hälytysajoissa. Volkswagen Amarok Tamlans Moduuli Ambulanssille on myönnetty Volkswagen AG:n UBB-sertifikaatti. UBB:n perimmäinen tarkoitus on varmistua siitä, että merkittävästi alkuperäisestä muutetut ajoneuvot ovat laadultaan, valmistusteknologialtaan ja ennen kaikkea liikenneturvallisuudeltaan Volkswagenin edellyttämällä tasolla eivätkä ajoneuvoon tehdyt muutokset heikennä ajoneuvon alkuperäisiä ominaisuuksia.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.