fbpx

Tamlans Johtoauto Moduulin johtotila on hyvin suunniteltu, helposti muunneltava työympäristö.

Kaikki tarvittavat laitteet ja välineet ovat helposti löydettävissä ja niihin ylettyy turvavöissä istuen. Hyllyissä on valaistut pleksilasi-ikkunat, joiden läpi näkee heti, mitä hyllyistä löytyy. Sisätilojen seinät ovat sileät ja helposti puhdistettavat.

Autossa on istuinpaikat neljälle, tarvittavat varusteet ja laitteet mahtuvat ajoneuvoon moitteetta. Johtamistila vastaa toimisto-olosuhteita ja on suunniteltu esikuntatyöskentelyyn ja viranomaisyhteistyöhön. Tilaa riittää myös muille henkilöille tilannepaikalla toimimiseen.

Molemmilla sivuilla on kalustotilat erikseen kuljettajan ja palomestarin varusteille sekä takana tila alkusammutus-, raivaus- jne. varusteille.

Raivausvälineet on sijoitettu ulosliukuviin tasoihin jolloin ne ovat helposti käyttöön otettavissa. Kalustotilan hyllyt ovat säädettävissä korkeussuunnassa.

Kalustotilan takaoveen voidaan kiinnittää iso näyttö ja takaluukun alueen voi eristää telttakankaalla.

Johtoyksikön sisätilat on suunniteltu puhdas paloasema -periaatteen mukaisesti. Puhdas paloasema -mallin tavoitteena on vähentää miehistön altistumista ilman ja pintojen epäpuhtauksille oikeaoppisella suojautumisella. Kalustotilat ovat omia suljettuja tilojaan, eivätkä ne ole yhteydessä johtotilan ilmanvaihtoon.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.