fbpx

Tamlans on suomalainen yritys, joka valmistaa ja myy erilaisia ajoneuvovarusteluita pyörätuolia käyttäville henkilöille. Heidän valikoimastaan löytyy useita erilaisia varusteita ja lisävarusteita, jotka tekevät liikkumisesta pyörätuolilla entistä helpompaa ja mukavampaa. Tamlansin varustelut soveltuvat sekä henkilöautoihin että pakettiautoihin, joten löydät varmasti sopivan vaihtoehdon omiin tarpeisiisi.

Tamlansin pyörätuolille soveltuvien ajoneuvovarusteluiden valikoimaan kuuluu esimerkiksi takaoven avaus- ja suljentajärjestelmä, joka helpottaa pyörätuolilla liikkuvan henkilön pääsyä ajoneuvoon. Takaoven avaus- ja suljentajärjestelmä toimii sähköisesti ja sen avulla pyörätuolin käyttäjä pystyy itsenäisesti avaamaan ja sulkemaan auton takaoven. Tämä on erityisen hyödyllistä tilanteissa, joissa käytössä ei ole avustajaa tai kun halutaan lisätä itsenäisyyttä liikkumisessa.

Lisäksi Tamlansin valikoimassa on saatavilla myös muita käteviä lisävarusteita, kuten pyörätuolin kiinnitysjärjestelmät ja kääntyvä kattohissi. Pyörätuolin kiinnitysjärjestelmät takaavat turvallisen matkustamisen ja pitävät pyörätuolin paikallaan ajon aikana. Kääntyvä kattohissi puolestaan helpottaa pyörätuolilla liikkumista myös ulos autosta, sillä se nostaa ja laskee pyörätuolin tarvittaessa. Tamlansin ajoneuvovarusteluiden avulla pyörätuolin käyttäjä saa tarvitsemansa avun ja mukavuuden matkustamiseen.

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.