fbpx

Saammeko esitellä – Teemu Lahti – Tuotepäällikkö

 

Teemu aloitti Tamlansilla tuotepäällikkönä keväällä 2019. Hän on toiminut myynnin ja asiakaspalvelun eri tehtävissä koko aikuisikänsä. Työura alkoi jo 16-vuotiaana perheyrityksessä auto- ja teknisen kaupan parissa. Teollisuusmyynnistä hän siirtyi muun muassa ravintola-alalle, kunnes lopulta teki paluun autojen pariin.

Ravintola-uran kovimpina saavutuksina Teemu pitää tiskipalvelussa kehitettyjä ”lehmän hermoja” sekä Pilsner Urquellin Master Bartender -titteliä vuodelta 2009. Suomen Master Bartenderinä hän pääsi mukaan kansainväliseen finaaliin Berliiniin, mihin tuhansien kilpailijoiden joukosta oli tiensä selvittäneet maailman parhaat oluen kaatajat.

 

Kuva: Jenni Hakala

Vapaa-aikanaan amerikkalaisen jalkapallon parissa toimiva Teemu saattaa olla tuttu kasvo ja ääni, mikäli seuraat kotimaista Vaahteraliigaa tai Pohjois-Amerikkalaista NFL -liigaa. Hän on usean vuoden ajan toiminut asiantuntijakommentaattorina sekä selostajana TV-lähetyksissä.

Tamlansilla mies on viihtynyt erinomaisesti. Tehtäväkenttä tuotepäällikkönä pitää sisällään paljon kanssakäymistä ihmisten kanssa.

”Tehtävänäni on muun muassa pitää yllä dialogia automaahantuojien, jälleenmyyjien sekä suoraan loppuasiakkaiden kanssa. Koritehtaan monipuoliset työvaiheet tuotekehityksestä valmiiseen autoon ovat tulleet myös tutuiksi kuluneen reilun vuoden aikana,” kertoo Teemu.

Yleisvarustelut ovat aina kuuluneet Tamlansin toimintaan, vaikka yritys tunnetaan kotimaassa paremmin henkilökuljetus- ja pelastusajoneuvotuotteista. Kahden vuosikymmenen ajan Tamlans on toimittanut erikoisvarusteltuja autoja ympäri maailman.

 

Asiakkainamme jo nyt olevat automaahantuojat ja -liikkeet myyvät henkilökuljetuskaluston lisäksi laajasti erilaisia hyötyajoneuvoja. Iso osa näiden autojen loppukäyttäjistä haluaa autoihinsa myös erilaisia lisävarusteluita. Synergiaetuja syntyy kun pystymme tarjoamaan ratkaisuja ja tuotteita laajalla skaalalla. Myyjälle on aina karkkipäivä kun saa tuotesalkkuun uutta ja mielenkiintoista!” Teemu kiteyttää.

Tutustu Tamlans -autovarustelujen uusilla verkkosivuilla laajaan tuotetarjontaan, jossa on laadukkaiden perusvarustelujen lisäksi tarjolla paljon uutta!

https://www.tamlans.fi/autovarustelu/

 

Haluatko lisätietoja?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.